Blank walls at Cato Square

The amphitheater like design of #CatoSquare means the sides are raised and does feel like it’s turned it’s back on the surrounding streets, an odd decision, the #IzettStreet side is a black wall, the #sprinklervalves had to go somewhere, but ??? On the other side the walls are glass lighting up the carpark, but that’s not really necessary. Also the outside edges are just chunky concrete with cage-like fencing in top, feels un-designed – maybe the conc could be murualised ??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.